MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win vrijkaarten voor Winter Moments with Flowers (Brugge)

Wedstrijd loopt tot en met 18 November 2017

Bloemisten betoveren met kersttaferelen op Winter Moments

Liefhebbers van kerst en bloemen moeten van 25 tot en met 28 november 2017 naar Winter Moments with Flowers in Brugge. Binnen- en buitenlandse artiesten zullen het historische Sint-Janshospitaal omtoveren in een winters bloemenparadijs met als thema ‘Christmas around the World’.

Een droomvlucht tussen de sterren, een hemels bezoek via een sneeuwtapijt, boeken die in het rond zweven, de kerstman die voorbij flitst en meer van die betoverende winterse bloementaferelen… Bij Winter Moments with Flowers wordt de kerst magisch. 

De binnen- en buitenlandse floristen nemen je mee naar de imaginaire wereld van avonturier Jules Verne. Zijn boeken vormen een onuitputtelijke inspiratiebron: van ‘Reis rond de wereld in 80 dagen’ tot ‘20.000 mijlen onder zee’ en ‘Van de aarde naar de maan’. Tijdens Winter Moments with Flowers zal je je tussen de winterse bloemenpracht ook ontdekkingsreiziger, diepzeeduiker en astronaut wanen. Onderweg figureer je zelf even in een kerstkaart.

Winter Moments with Flowers zal je niet alleen betoveren en verwonderen maar ook inspireren. Je ontdekt de laatste kerst- en decoratietrends. Je krijgt ideeën voor de gedroomde feesttafel. Tijdens een bloemenworkshop kan je ook zelf de handen uit de mouwen steken. Inschrijven hiervoor kan via www.wintermoments.be.

PRAKTISCH:

Vrijdag 24 november 2017 t.e.m. dinsdag 29 november 2017.
Elke dag van 10 tot 18 uur.
Vrijdag 24 november tot 20 uur.

Site Oud Sint-Jan, Zonnekemeers - centrum Brugge
Ruime parking aan het station, op wandelafstand.

Inkom: 15 euro
Voorverkoop: 13 euro
Kinderen: 1-12 jaar gratis

Info: www.wintermoments.be
Tel.: +32 14 28 60 80
 

MijnTuin geeft 15 gratis toegangstickets weg voor dit evenement. Deelnemen kan via onderstaand formulier:

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren