MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een duoticket voor Fleuramour - Seraing (BE)

Wedstrijd loopt tot en met 15 April 2018

Bloemenpracht in wereld van kristal
Wacht niet tot 'Fleuramour - Passion for Flowers', de jaarlijkse afspraak in Alden Biesen eind september, om van een schitterende bloemenpracht te genieten. Met 'Fleuramour - Crystal & Flowers' schotelt dezelfde organisatie alle fans van prachtige bloemencreaties een appetijtelijke voorjaarseditie voor.

Veelbelovende bloemencreaties
Zoals we dat van Fleuramour gewend zijn, zal de creativiteit hoogtij vieren. De Belgisch-Russische Natallia Sakalova brengt in de trouwzaal van Val Saint Lambert de romance van een huwelijk tot leven. Arnauld Delheille laat je in de bar genieten van een bloemrijk panoramisch uitzicht over de omgeving. Door een tunnel van frisse voorjaarsbloemen en bollen, gemaakt door Sören Van Laer, kom je op een buitenpleintje waar je de resultaten van de wedstrijd 'Land Art' (kunst in de natuur) zal kunnen bewonderen. Vervolgens word je binnengelokt door Fleur Creatief en Fleur@Home die elk één groot design uitwerken !

Prachtig domein
Tijdens 'Fleuramour - Crystal & Flowers' kom je terecht in een stukje industriële geschiedenis. Hier zag het wereldvermaarde kristal van Val Saint Lambert het levenslicht om vervolgens wereldfaam te verwerven. Het bijhorende kasteel is dit voorjaar nog opgefrist en de gerestaureerde abdij zal door haar grootsheid meerdere monden doen openvallen. Aangekleed met bloemen moet dit van 20 tot en met 22 april wel een topbestemming zijn.

Fonkelend kristal
Tussen al dat bloemengeweld kan je kennismaken met de wondere wereld van het kristal. Bewonder de schoonheid, de pure helderheid en de intense kleuren in elk uniek stuk, mondgeblazen of handgeslepen.

Thema : Next generation
Door het enigszins futuristische gevoel dat je in het kasteel krijgt, omdat het moderne met klassieke elementen combineert, sprong bij de organisatoren het thema “Next Generation” te binnen. Verwacht vooruitstrevende bloemenconstructies van ervaren maar ook van jonge floristen (op zich al de toekomstige generatie)…

Profiteer van kortingen:
Eén raad: bestel je tickets voor Fleuramour - Crystal & Flowers online. Niet alleen vermijd je wachttijden aan de kassa, maar krijg je ook nog een korting  op de inkom.

Tickets: Online € 13  |  Kassa  € 15  |  Groepen  € 12  |  Kinderen < 12 jaar gratis
Openingsuren: Dagelijks van 10 - 18 uur
Website: crystalandflowers.be


MijnTuin geeft 20 x 2 tickets weg. Deelnemen kan via onderstaand formulier:

 

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren