MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een duo-ticket t.w.v. € 16,50 voor 'TuinIdee 2019'

Wedstrijd loopt tot en met 11 Februari 2019

Van 21 tot en met 24 februari 2019 wordt in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch een nieuwe editie van TuinIdee gehouden: de aftrap van een nieuw tuinseizoen. Het grootste tuinevenement van Nederland besteedt dit keer speciale aandacht aan ecologisch en duurzaam tuinieren. Bovendien doe je volop ideeën op in bijvoorbeeld de kindertuin, de luxe tuin, de kleine m² tuin en de balkontuin. TuinIdee telt jaarlijks meer dan 25.000 bezoekers en is daarmee hét inspiratie-event op tuingebied. 

Inspiratietuinen

TuinIdee 2019 kenmerkt zich door vijf verschillende inspiratietuinen met een totaaloppervlakte van maar liefst twee voetbalvelden. De tuinen zijn verspreid over de verschillende hallen en hierin verschilt TuinIdee in opzet van haar vorige editie. Groen Welkom is de tuin in de grote entreehal. In de andere hallen ontdek je de Gezonde tuin, de Onderhoudsvriendelijke tuin, de Kindertuin en de Postzegeltuin met volop ideeën voor vierkante metertuintjes. De tuinen hebben een eigentijds ontwerp en besteden aandacht aan natuurlijk spelen, moestuinieren en natuurlijk en ecologisch tuinonderhoud.Voor iedereen met een tuin, balkon of terras.

Thema’s

TuinIdee 2019 kent drie thema’s: Jouw Oase, Het Buitenleven en Groen Doen. De hallen zijn zo ingericht dat de sfeer van elk thema goed naar voren komt, met inspiratietuinen, exposanten, gereedschappen en bijzondere producten. Tuinmeesters staan klaar met advies. Op de groene markt kunnen bezoekers deco, accessoires en culinaire specialiteiten shoppen en in het Tuinatelier een gratis tuinschets laten maken. Er zijn creatieve workshops en in het Tuintheater kan men presentaties bijwonen. Kortom, een heerlijk dagje vol groene inspiratie. 

Praktische info

  • TuinIdee is van donderdag 21 februari tot en met zondag 24 februari 2019 geopend van 10.00-18.00 uur.
  • De entreeprijs bedraagt € 12,- per persoon in de online voorverkoop of € 16,50 aan de kassa.
  • Kinderen tot en met 12 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen.
  • Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op tuinidee.nl

     

We geven 10 x 2 gratis tickets weg voor TuinIdee 2019. Maak kanss via onderstaand formulier:

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren