MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een PICK-&-JOY®-groenteplanten-pakket

Wedstrijd loopt tot en met 14 April 2019

Welkom in de wereld van echt vers: Pick-&-Joy®-groenteplanten

Pick-&-Joy® is een uniek eetbaar concept met groenteplantjes. De Pick-&-Joy®-groenteplanten zijn direct te plukken, gezond, lekker van smaak en geven een mooie sfeer in de keuken of op het balkon, terras of in de tuin. Pick-&-Joy® groenteplanten zijn verkrijgbaar in wel 15 prachtige en gezonde varianten. Pluk & geniet! Deze groenteplantjes kan je vinden in jouw lokale tuincentrum.

Met Pick-&-Joy®-groenteplanten haal je méér in huis dan alleen een groenteplantje met eetbare vruchten. Het is gezond, gemakkelijk, lekker en milieubewust. En dat is nog niet alles... het is ook nog eens heel leerzaam!

Het Pick-&-Joy®-assortiment bestaat uit 15 mooie, gezonde varianten waarbij de vruchten na aankoop direct te oogsten zijn. Je hebt bij Pick-&-Joy® groenteplanten dan ook gegarandeerd resultaat en je kunt vrijwel direct genieten van je zelfgeplukte groenten. De groenteplanten geven een leuke sfeer in huis of buiten in de tuin, op het balkon of op het terras. 

De Pick-&-Joy®-groenteplanten zijn gemakkelijk te verzorgen. Een aantal varianten zijn heel geschikt voor in de moestuin, zoals de snackkomkommer, de aubergine en de Potatom. Deze planten kun je overpotten en je zult zien dat dit een hele mooie aanvulling is in jouw moestuin!

MijnTuin mag 3 leuke paketten van 4 groenteplanten weggeven. Deelnemen kan via onderstaand formulier.

(Tip: Het antwoord kan je vinden in onze tuininfo-rubriek)

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren