Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win toegangskaarten voor De Tuindagen van Beervelde

Wedstrijd loopt tot en met 28 April 2019

De Tuindagen in het Park van Beervelde, een grafelijk kasteeldomein in het hart van de Oost-Vlaamse Bloemenstreek, zijn met haar 230 exposanten en meer dan 20.000 bezoekers, op Europees niveau, een begrip geworden. Een schatkamer voor de meest veeleisende plantenliefhebber.

Voor deze lente editie gaan we terug op reis, naar Italië! 

Deze keer hebben ze de mosterd gehaald in Cernobbio, aan het Comomeer, in het noorden van Italië. Orticolario is een internationale Bloemenshow die voor drie dagen in de luxueuze omgeving van de oever van het Comomeer doorgaat. Het is een eerbetoon aan de natuur door een geëvolueerd conceptie van inzicht in de tuin. 

De historische setting van de prestigieuze Villa Erba met zijn tuinen en met uitzicht op het Comomeer brengt de traditie terug van Como villa's als een belangrijke en exclusieve locatie van botanische tentoonstelling. Op hetzelfde moment biedt de Villa bezoekers een ongelooflijke achtergrond om de thema's van cultuur, plantkunde, landschap en biodiversiteit te verkennen.

Iedereen welkom in Beervelde op 10, 11 en 12 mei 2019

Meer info

MijnTuin mag 25 duotickets weggeven. Deelnemen kan via onderstaand formulier:

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren