MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win 2 toegangskaarten voor Hof en Huis 2019

Wedstrijd loopt tot en met 19 Mei 2019

De 26e editie van 'Hof & Huis' valt tijdens het hemelvaartweekend. Van 30 mei tot 2 juni wordt u er dagelijks verwelkomd van 10u tot 18u. Het event is in de voorbije jaren uitgegroeid tot een ware klassieker, een tuinfeest waar iedereen elk jaar naar uitkijkt. Hof & Huis is al 26 jaar uw vaste afspraak om het mooiste op het vlak van tuin, interieur, lifestyle te ontdekken en de leuke producten mee naar huis te nemen om zelf aan de slag te gaan in de keuken of op de barbecue. Het leven is een feest! Kom je inspireren op Hof & Huis in Torhout.

En er is meer te beleven dan ooit… 
Naast het volledig gamma aan exposanten, proberen ze steeds 'inhoud en beleving' toe te voegen aan het event. Omdat de toekomst bij de jeugd ligt, doen ze er alles aan om hen te inspireren. Ook jonge mama’s komen aan hun trekken met meer uitleg door Delphine Steelandt van de boeken Fit Mom en Fit Body. 

Ook voor die koks waarvoor de zomer niet lang genoeg kan duren en die alles willen weten over het buiten koken, hebben ze een barbecue-eiland gecreëerd waar alles ivm buiten koken gegroepeerd staat. Dank zij de deskundige uitleg van Grillmaster Peter De Clercq maak jij de juiste keuze bij je aankoop.

Alles voor de tuin en het landelijk interieur!
De tuin als verlengstuk van je interieur vormt de rode draad op het event en blijft de bezoeker jaar na jaar inspireren. De meer dan 180 exposanten bekoren je met nieuwigheden die jouw beleving in de tuin of in je huis rijker maken. Je gaat naar huis met honderden nieuwe tips, ideetjes of aankopen, klaar om een hele zomer te genieten.

Praktische info:

  • Van donderdag 30 mei tot zondag 2 juni, van 10 tot 18u.
  • Adres: Zeeweg 42, 8820 Torhout
  • Gratis parkeren vlak voor de deur.
  • Inkom: € 9 voor volwassenen, 60+ en jongeren: € 8
  • Honden welkom aan de leiband
     

We mogen 20 duo-tickets weggeven voor Hof & Huis. Maak kans via onderstaand formulier:

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren