Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een exemplaar van het boek "Van tuingeluk- en ongemak: over de vreugde van tuinieren"

Wedstrijd loopt tot en met 08 Juni 2019

De nieuwe uitgave Van tuingeluk en -ongemak gaat over de vreugden van het tuinieren, maar ook over de moeilijkheden en mislukkingen. Over het aanleren van het gecompliceerde tuiniersvak en hoe het geleerde met meer of minder succes in de praktijk wordt omgezet.

Auteur Henriëtte van Eys geeft haar persoonlijke visie op wat een mooie tuin is en hoe dat bereikt kan worden. Een behaaglijke leeftuin zonder gif met vogels en vlinders en met kikkers, padden, egels en insecten. Ook beschrijft zij haar tuinier-inspanningen in de droge zomer van 2018.


Van tuingeluk en -ongemak beschrijft vereenvoudigingen van het tuinwerk. Onder meer door het gebruik van een dozijn basisplanten en -struiken, jaarlijks terugkomende bloembollen en gemakkelijke potplanten.

De tuingids is rijk geïllustreerd met 60 zwart-wit tekeningen.

  • € 14,95
  • Zwart-wit binnenwerk
  • Hardcover omslag in kleur
  • 158 pagina’s, formaat 13 x 18,5 cm
  • ISBN 978-94-91899-27-0
  • Verkrijgbaar bij www.anoda.nl
     

Over de auteur

Henriëtte van Eys is van beroep stedenbouwkundige. Zij heeft 20 jaar een eigen adviesburo geleid: Buro voor Ruimtelijke Vormgeving van Eys. Eerst in Delft, later in Arnhem. Sinds haar pensioen houdt zij zich onder meer bezig met tuinieren en had al een tijdje het plan daar een luchtig boek over te schrijven. Van tuingeluk en -ongemak is daarvan het resultaat.

Wij mogen 3 exemplaren van dit boek weggeven. Deelnemen kan via onderstaand formulier:

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren