MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een pakket met najaarsmeststof van DCM

Wedstrijd loopt tot en met 13 Oktober 2019

Een diepgroen gazon zelfs tot diep in de winter, ja zeker, het is mogelijk. In de winter is uw gazon onderhevig aan extreme weersomstandigheden zoals vorst en veel neerslag. Een dichte grasmat in het najaar zorgt ervoor dat uw gazon goed de winter doorkomt.

Gedurende de zomer krijgt het gazon het meestal flink te verduren. Spelende kinderen, droogte en sport zijn maar enkele invloeden die op het gazon inwerken. Na een droge zomer moeten de meeste grasmatten zich herstellen. Kale plekken waar door de droogte en betreding het gras grotendeels is verdwenen, krijgen best een duwtje in de rug om zich vóór de winter weer helemaal te vullen met gras. Een bemesting van het gazon met een aangepaste formule is daarom erg belangrijk.

Ideaal voor een wintersterk gazon is de DCM Gazonmeststof Najaar (NPK 8-4-15 + 3 MgO + ijzer). Wanneer uw gazon in het voorjaar een stapje voor heeft, krijgen onkruid en mos minder kans om zich te ontwikkelen.

Deze meststof is uiterst gebruiksvriendelijk: stofvrij en het uitstrooien ervan is geurloos en proper. De korreltjes worden niet opgeraapt bij het maaien en verzekeren dankzij de gelijkmatige verdeling een perfect homogene grasgroei en een schitterend groen gazon. De maand oktober is het ideale moment om najaarsmeststof toe te dienen.


MijnTuin.org geeft 3 pakketten van 1,5kg van deze meststof weg, goed voor 30 m². Deelnemen kan via onderstaand fomulier:

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren