MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een exemplaar van 'Jelle's Zaaiboekje'

Wedstrijd loopt tot en met 25 Januari 2015

Auteur Jelle Medema is op jonge leeftijd begonnen met tuinieren en begon een eigen website. In de loop van de jaren heeft hij zijn eigen systeem van een makkelijke moestuin ontwikkeld.

In dit boekje wordt beschreven hoe je op een makkelijke manier groente kan kweken. Het uitgangspunt is een bak met zestien vakken waar in elk vak een andere groente wordt gezaaid of geplant. De basisbehoeften van de planten, zonlicht, lucht, water, voeding en ruimte worden kort beschreven. Daarna volgt de zaaikalender. Het zaaien wordt uitvoerig beschreven, net als de grond waarin gezaaid wordt. Na de verzorging en het water geven, worden 21 groentes uitgebreid beschreven. Dit alles is geïllustreerd met foto's en tekeningen en bedoeld voor de beginnende moestuinier.
Ook zeer geschikt voor kinderen vanaf een jaar of tien, die plezier hebben in het kweken van eetbare planten. Meer info over de andere projecten van Jelle kan je vinden op zijn website.

MijnTuin heeft 10 exemplaren van Jelle's Zaaiboekje om weg te geven. Vul onderstaand formulier in om kans te maken op jouw exemplaar.

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren