Op 31 mei 2024 zal MijnTuin beëindigd worden. Voor meer informatie, kan je terecht op deze pagina

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een tuinpakket met regenmeter, pH- en vochtigheidsmeter

Wedstrijd loopt tot en met 27 Oktober 2019

Meer dan 90% van de tijd is het helemaal droog in Nederland & Vlaanderen, maar in de overige 10% kan je toch behoorlijk nat worden. In de herfst valt de meeste regen, daarna volgen de zomer, de winter en de lente. Oktober spant de kroon, want in die maand valt de meeste regen, ruim 82 millimeter. 

Een Pluviometer/regenmeter is niet alleen een leuk accessoire, maar het zorgt er ook voor dat je de waterstand in jouw tuin nauwkeurig in de gaten kan houden. Voor kamerplanten is een vochtigheidsmeter ook handig. Zo weet je wanneer je precies water moet geven. De Nature pH- en vochtigheidsmeter combineert 2 taken om jouw planten nog beter te kunnen verzorgen.

MijnTuin.org geeft deze week 3 pakketten weg met daarin 1 regenmeter voor buitengebruik en 1 pH- en vochtigheidsmeter (voor binnen en buiten). Maak kans op deze prijs en doe mee met onze wedstrijd via onderstaand formulier:

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren