MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win vrijkaarten voor de tuinbeurs H’eerlijk Groen (Boskoop, NL)

Wedstrijd loopt tot en met 17 Februari 2015

Beurs H’eerlijk Groen op 28 en 29 maart in het Plantarium gebouw te Boskoop. 

H’eerlijk Groen is dé leukste ecologische en biologische tuin- en lifestyle beurs van Nederland. Een evenement voor hobbytuinders en liefhebbers van natuurlijke, duurzame en eerlijke producten, waar de relatie tussen mens en natuur centraal staat.

Op deze h’eerlijke beurs vind je de meest uiteenlopende exposanten met innovatieve producten. Leer nieuwe dingen in workshops en lezingen. Ontdek de leukste biologische zaadjes en planten voor je moes- of siertuin. Bekijk de handige gereedschappen, duurzame tuinverlichting, hobbykassen, duurzame tuinmeubelen, leuke decoraties, handige potten, kweekbakjes, hangmatten en leuke oventjes. Ook h'eerlijke verzorgingsproducten en producten om mee te koken.  Omdat onze bodem zo belangrijk is, heeft de internationale landbouworganisatie FAO 2015 uitgeroepen tot Internationaal Jaar van de Bodem. Daar doen wij uiteraard aan mee met een aantal lezingen over 'bodem'.

Een beurs om h'eerlijk te beleven met het hele gezin! Alle info kan je nalezen op www.heerlijk-groen.nl.

MijnTuin geeft 20 vrijkaarten weg voor deze leuke tuinbeurs. Vul onderstaand formulier in en maak kans op jouw gratis toegangskaart !

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren