Op 31 mei 2024 zal MijnTuin beëindigd worden. Voor meer informatie, kan je terecht op deze pagina

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win 20 x 2 toegangstickets voor "Fleur Floral Fashion by Fleuramour"

Wedstrijd loopt tot en met 17 September 2021

Bloemenpracht in historische landcommanderij Alden Biesen

Wegdromen tussen meer dan 50 oogverblindende florale kunstwerken, snuisteren tussen mooie hebbedingen in de pop-up winkeltjes en uren nagenieten op het terras. Deze inspirerende bloemenexpositie loopt van 23 tot en met 27 september 2021 in de landcommanderij van Alden Biesen (BE).

Het thema van dit jaar luidt: ‘A Castle Deserves Art’. De lat ligt dus extra hoog op artistiek niveau. Verwacht je aan een mooie mix van bloemen, buitengewone florale ontwerpen en kunstzinnige projecten. Floral Art pur sang!

Met grootse bloemwerken van zowel lokale als internationale talenten. Onder andere Moniek Vanden Berghe (België), Tom De Houwer (België), Conny van der Westerlaken (Nederland), Ioachim Erema (Verenigd Koninkrijk) en Jimmy Englund (Zweden) verrassen de bezoekers met prachtige florale creaties.

Over Fleur Floral Fashion by Fleuramour
Fleuramour wordt wereldwijd aanzien als hét mekka van de bloemsierkunst. Het event zou in 2020 haar 25ste verjaardag vieren, maar omwille van de pandemie moest de organisatie het bloemenfestival annuleren. Aangezien de situatie nog steeds onzeker is, wordt het grote feest verder uitgesteld tot september 2022. Liefhebbers kunnen dit jaar wel genieten van de bloemenexpo in aangepaste vorm, onder andere omstandigheden en voor deze editie ook onder een andere naam, maar daarom niet minder oogverblindend dan andere jaren. Fleur Floral Fashion wordt het meest betoverende bloemenevenement van het jaar. Een bezoek zal ongetwijfeld de moeite lonen.

Praktische info & tickets

  • Van donderdag 23 tot en met maandag 27 september 2021
  • Van 9.30 tot 19.30 u. in tijdsloten van twee uur
  • In de Landcommanderij van Alden Biesen (Kasteelstraat 6, 3470 Bilzen)
  • Tickets in voorverkoop €25
  • Geen ticketverkoop aan de kassa


We geven 20 x 2 tickets weg voor dit evenement. Deelnemen kan via onderstaand formulier.
(De winnaars zullen een tijdsslot moeten kiezen via de website van het evenement)

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren