MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een duo-ticket voor de 'De Tuindagen van Beervelde' (Lochristi, BE)

Wedstrijd loopt tot en met 25 September 2022

De herfsteditie van de Tuindagen in 2022 zal plaatsvinden op 7, 8 en 9 oktober van 10 tot 17 uur. Voor liefhebbers van tuinbeurzen is 'Beervelde' een begrip geworden.

De Tuindagen in het Park van Beervelde zijn met haar 240 exposanten en meer dan 20.000 bezoekers, op Europees niveau, een begrip geworden voor liefhebbers van tuinbeurzen. Drie dagen lang is het Park een schatkamer voor de meest veeleisende plantenliefhebber. Tevens biedt dit evenement aan zijn bezoekers, samen met een muzikale omlijsting, een ruime keuze op gebied van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving, ambachten, kinderanimatie, workshops en culinaire streekproducten die voor een harmonieuze totaalbeleving zorgen. Beervelde: een atmosfeer, een gezellige uitstap met vrienden of familie, een plaats waar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten.

Heel opmerkelijk in Beervelde is de manier waarop de organisatoren en tal van deelnemers zich telkens opnieuw laten inspireren door het thema van de editie. "OOSTENRIJK" is het thema voor deze editie.

Alle info over het evenement via deze link.

Wij geven 20 duotickets weg. Deelnemen kan via onderstaand formulier:

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren