Op 31 mei 2024 zal MijnTuin beëindigd worden. Voor meer informatie, kan je terecht op deze pagina

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win gratis toegangskaarten voor het Keukenhof in Lisse

Wedstrijd loopt tot en met 19 Maart 2015

Het mooiste lentepark ter wereld

Keukenhof is dé plek om deze lente te genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen, hyacinten en andere bolbloemen. Een dag vol beleving die u niet snel zult vergeten. Het mooiste lentepark ter wereld biedt een unieke geur- en kleurbeleving, meer dan 20 spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen en vele bruisende evenementen. Keukenhof is het leukste en fleurigste dagje uit voor jong en oud. Een bezoek aan Keukenhof is onvergetelijk. Mis het niet!

Thema 2015: Van Gogh

 2015 is het Van Gogh-jaar in Keukenhof. Van Gogh vormt inspiratie voor de bloemenshows, de nieuwe Selfie-tuin en een spectaculair zelfportret van Van Gogh in tienduizenden tulpen.

Keukenhof is ook leuk voor kinderen

Keukenhof is een feest voor het hele gezin. Kinderen kunnen ronddolen tussen de mooiste bloemen, “lopen” over het water, spelen in de natuurlijke speeltuinen, genieten op de kinderboerderij, dwalen in ons nieuwe doolhof. Ze leren ondertussen veel over de natuur en de bloemen. Wat is er leuker dan een feestelijke dag af te sluiten met lekkere pannenkoeken of poffertjes.

Zoveel inspiratie, ideeën en tips

Zoveel bloemen en kleuren, zoveel inspiratie, ideeën en tips waarmee u thuis aan de slag kunt. Een wandeling door Keukenhof is ontdekken wat de actuele trends zijn en wat u zelf het mooist vindt. Laat u verrassen in de inspiratietuinen en bezoek de spectaculaire bloemenshows. De creativiteit van onze arrangeurs kent geen grenzen. Ervaar dat alles mogelijk is, ook in uw eigen tuin, in uw eigen stijl.

Keukenhof bruist

Een bezoek aan Keukenhof staat garant voor de mooiste foto’s en onze evenementen voor prachtige herinneringen. Elke dag zijn er prachtige bloemenshows en activiteiten voor jong en oud. Kom ruiken, proeven, luisteren en vooral genieten tijdens uw bezoek aan Keukenhof. Kijk voor het actuele programma op www.keukenhof.nl


MijnTuin.org geeft gratis duo-toegangskaarten weg. Deelnemen kan door het invullen van onderstaand formulier

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren