Op 31 mei 2024 zal MijnTuin beëindigd worden. Voor meer informatie, kan je terecht op deze pagina

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een exemplaar van het boek 'Moestuin in pot'

Wedstrijd loopt tot en met 10 April 2015

Iedereen wil een moestuin, maar niet iedereen heeft de ruimte of een tuin om eetbare planten te kweken. Geen probleem. Maak een moestuin in pot.

Het begint bij potten, potgrond, water en plantenvoeding. Maar het heeft vooral te maken met planten op maat voor een succesvolle oogst. Laat je verrassen door een pot vol pluksla, een eigen oogst van pepertjes of tomaten, kruiden en bessen, allemaal geselecteerd voor een verrassende moestuin in pot.

Bovendien heeft een pottentuin ook heel wat voordelen. Je kunt potten met planten verplaatsen, (her)schikken, elke plant de juiste plaats in elk seizoen geven, precies de juiste grondsoort geven én je kunt perfect regelen hoeveel water elke plant krijgt.

Peter Bauwens werkt samen met zijn echtgenote Kathelijne Thiers al ruim 25 jaar aan De Nieuwe Tuin in De Klinge, België. De Nieuwe Tuin is een kleine en een beetje eigenzinnige kwekerij waar gewerkt wordt aan de selectie van buitengewone eetbare planten. Peter en Kathelijne spelen met smaak, kleur en een zorgeloze kweekwijze; een avontuur in biodiversiteit op zoek naar een nieuw tuinpubliek. Ze werken aan een moestuin nieuwe stijl, waarbij het plezier en de ervaring van het kweken van groenten, kruiden, vruchten en bloemen even belangrijk is als de oogst. Het resultaat van die zoektocht en de opgebouwde ervaring vind je terug in de vorm van zaden, planten en boeken.

MOESTUIN IN POT
Peter Bauwens
ISBN 9789077437094
Paperback met flappen
128 pagina’s
€ 14,99

We geven 4 exemplaren weg van dit boek. Deelnemen kan door het invullen van onderstaand formulier.

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren