MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een exemplaar van het boek '101 Rozen zonder zorgen'

Wedstrijd loopt tot en met 30 April 2015

101 Rozen waarvan elke tuinier zorgeloos kan genieten in zijn tuin


Geen enkele tuinplant bloeit zo lang en zo mooi als de roos. Toch zijn veel tuiniers nog altijd bang om rozen te planten. Dat rozen echt niet zoveel kennis en onderhoud vergen als vaak wordt beweerd, bewijst dit boek. Marcel Vossen was provinciaal directeur bij het Agentschap voor Natuur en Bos. In die functie beheerde hij twintig jaar lang de grootste rozentuin van Europa, in Coloma, en put hij nu uit zijn immense kennis en ervaring om tal van hardnekkige mythes over rozen door te prikken. Met heel praktische maar vooral toegankelijke tips toont hij aan dat je rozen perfect kunt houden met een minimum aan onderhoud.

Samen met groenjournalist Laurence Machiels selecteerde hij de 101 gemakkelijkste, sterkste, mooiste en langst bloeiende rozen voor elk mogelijk plekje in de tuin: in de border, in de haag, in bomen, als bodembedekker of in een pot op het terras. Welke rozen geuren het best, welke doen het geweldig in een vaas of bloemstuk? En hoe gebruik je rozen in de keuken? Daarnaast bevat dit boek eenvoudige snoeiregels, een helder bemestingsschema, onderhoudstips en duidelijke stap-voor-stapfoto’s.

Dit boek is een must voor elke tuinier die lang en zorgeloos, met een minimum aan onderhoud en op een milieuvriendelijke manier wil genieten van rozen in zijn tuin.

101 Rozen zonder zorgen
Marcel Vossen & Laurence Machiels
ISBN 9789022330661
€ 24,99
240 blz.
Gebonden
Uitgeverij Manteau

Wij geven 3 exemplaren van dit boek weg. Deelnemen kan door het invullen van onderstaand formulier.

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren