MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een exemplaar van het boek 'Eenjarigen en Co'

Wedstrijd loopt tot en met 31 Mei 2015

BOEK
Van ‘hanging baskets’ tot natuurlijk tuinieren en tuinboeketten, met zomerbloemen kun je alle kanten op. Een- en tweejarigen zijn zo gezaaid, maar minstens zo leuk is het grasduinen bij gespecialiseerde kwekers. Hun sortiment is ongekend groot, rijk bloeiende soorten uit zaad en stek. Geen tuin? Ook op achthoog kun je genieten van geurende Lathyrus. Laat je inspireren door de ideeën en toepassingen in dit boek, boordevol foto’s. Combinaties in borders, potten en bakken, met bloei van april tot in november. Groen is gezond en van zomerbloemen word je blij. Vier de zomer!

AUTEUR
De wereld van bloemen, planten en tuinen is haar lust en haar leven. Direct na de tuinbouwopleiding werd Julia Voskuil de eerste vrouwelijke tuinleider bij de Amsterdamse Schoolwerktuinen. Een beetje pionieren, dat spreekt haar aan. Daarna diende zich een grote boekproductie aan en kon ze van schrijven en tuinfotografie haar werk maken.

Als zelfstandig journalist is ze ook buiten de tuinbouw actief, maar het vakgebied heeft haar blijvende fascinatie. Heerlijk dus om weer een boek te kunnen maken over een onderwerp dat haar nauw aan het hart ligt, zomerbloemen.

EENJARIGEN & CO
Julia Voskuil
Paperback
ISBN 9789462500150
176 pagina's
Adviesprijs: € 19,95

We geven 3 exemplaren van dit boek weg. Deelnemen kan door het invullen van onderstaand formulier.

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren