MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een exemplaar van het boek 'Gewoon Gezond'

Wedstrijd loopt tot en met 18 Juli 2015

Gezond eten is makkelijk, erg lekker en heel belangrijk. Dit boek helpt je op weg om gezonder te eten dankzij toegankelijke adviezen en makkelijke recepten. Stapsgewijs laat Rolien Scheepbouwer zien wat volgens haar gezond is en wanneer je wat en hoeveel moet eten. In het boek is elk eetmoment te vinden: van ontbijt, lunch, tussendoortje en diner tot gezonde snacks en drankjes.

Ontdek stapsgewijs een gezonde levensstijl! Welke producten zijn goed voor je en welke kun je beter laten staan? Wat is een gezond ontbijt? Lees over belangrijke voedingstoffen en waar deze in zitten. De gezondheidstips, duidelijke uitleg en meer dan vijftig makkelijke, snelle en lekker recepten helpen je goed op weg. Maak gezonde pannenkoeken, salades, soepen, schotels, snacks, drankjes en meer. Voor iedereen onder handbereik: gewoon gezond!

Rolien Scheepbouwer is eigenaar van Prowellness en heeft als voedingsdeskundige en gezondheidscoach in de afgelopen vijftien jaar duizenden mensen een gezondere leefstijl aangeleerd. Zij was jarenlang de vaste voedingsdeskundige van De Telegraaf en Vrouw, schrijft voor diverse bladen en is regelmatig op de radio te horen. 

Nicoletta Tavella is eigenaar van een Italiaanse kookschool en kookboekenauteur. Zij schrijft voor diverse bladen en wordt regelmatig gevraagd voor advies over de Italiaanse keuken, onder andere door de Consumentenbond en tv-programma’s als Kassa!, De smaakpolitie en Herrie in de keuken. 

Rolien en Nicoletta zijn al 25 jaar goede vriendinnen en hebben samen met veel liefde en toewijding aan hun eerste boek gewerkt.

GEWOON GEZOND
Rolien Scheepbouwer & Nicoletta Tavella
Paperback
ISBN 9789059408180
256 pagina’s
VAN DUUREN MEDIA
Adviesprijs: € 19,95

MijnTuin geeft 3 exemplaren van dit boek weg. Deelnemen kan via onderstaand formulier.

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren