MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een exemplaar van het boek 'Kruiden'

Wedstrijd loopt tot en met 26 Juli 2015

Kruiden staat boordevol met praktische informatie en tips. Geurige, kleurige en smakelijke kruiden die al bekend zijn komen aan bod, maar ook kruiden waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Per kruid is het hele proces van teelt tot in de pan duidelijk beschreven. Zaaien, planten, oogsten, drogen en bewaren. Daarnaast wordt ook uitgelegd welke delen van de planten gebruikt kunnen worden voor de bereiding van lekkere gerechten. Niet alleen het kweken van kruiden in de volle grond, maar ook de teelt in potten en welke planten een kans maken binnen op de vensterbank wordt besproken.

Kruiden geeft handvatten hoe je het hele jaar rond van verse, gedroogde, ingevroren of ingemaakte kruiden kunt genieten. De meeste planten maken hun belangrijkste groei- en bloeifase door tussen maart en november. Met de gegeven tips en recepten is het ook buiten het productieve groeiseizoen mogelijk om een stukje zomer binnen te halen.

De recepten zijn veelal praktisch en niet te ingewikkeld, van gezond tot weleens wat minder. De ene keer klassiek, de andere keer een leuke tip en ook weleens een uitdagende verrassing. Van hartig tot zoet en van lichte zomergerechten tot zware winterkost. Daarnaast wordt ruim aandacht gegeven aan het maken van kruidenzout, kruidentheeën, kruidenoliën, kruidenazijnen en kruidenlikeuren.

KRUIDEN
Deborah Megens
Paperback
ISBN 9789462500532
160 pagina’s
FORTE UITGEVERS
Adviesprijs: € 19,95

MijnTuin geeft 3 exemplaren van dit boek weg. Deelnemen kan via onderstaand formulier.

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren