Op 31 mei 2024 zal MijnTuin beëindigd worden. Voor meer informatie, kan je terecht op deze pagina

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een exemplaar van het boek '200x snoeien'

Wedstrijd loopt tot en met 20 Juli 2015

200x snoeien - de beste gids voor elke tuin

Deze gids geeft precies aan wat je in welke maand moet doen om planten en bomen gezond en productief te houden: snoeien doet bloeien. Het snoeien van de 200 meest voorkomende tuinplanten, bomen en fruitsoorten wordt beschreven en je vindt veel praktische tips, bijvoorbeeld over welk gereedschap je moet kiezen.

De planten en bomen zijn alfabetisch gerangschikt op hun botanische naam; fruit en fruitbomen worden apart behandeld. Per plantensoort vind je een beschrijving, foto en illustratie, waarop duidelijk te zien is wat de groeiwijze van een plant is, hoe je de plant het best kunt snoeien, op welk tijdstip en ook hoe je een plant kunt leiden. Met al deze snoeitips kun je zelfs een oude verwaarloosde tuin weer oplappen en nieuw leven inblazen.

Andrew Mikolajski heeft al een aantal succesvolle titels over tuinieren op zijn naam staan. Naast het schrijven over planten, maakt hij tuinontwerpen en geeft hij lezingen. Hij werkt samen met de Britse Royal Horticultural Society (RHS), de stichting in het Verenigd Koninkrijk, die gedreven door een grote passie, haar kennis over tuinen en tuinieren over wil dragen.

200x SNOEIEN
Andrew Mikolajski
Flexibound
ISBN 978 90 8989 583 7
480 pagina’s
UITGEVERIJ TERRA
Adviesprijs: € 14,99

Wij geven 3 exemplaren weg van deze snoeigids. Vul onderstaand formulier in en maak kans.

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren