Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een toegangskaart voor Fleuramour

Wedstrijd loopt tot en met 03 September 2015

Fleuramour, Passion for flowers

Het kasteel van Alden Biesen wordt van 26 tot 29 september ondergedompeld in het ware bloemenspektakel van Fleuramour. Meer dan 15.000 bezoekers uit de hele wereld reizen naar het Limburgse Bilzen om er de creaties van grootse floral designers te bezichtigen. Niet minder dan 35 kamers en vertrekken worden met bloemen gedecoreerd door meer dan honderd designers uit binnen- en buitenland. Na een aandenlange voorbereiding, zullen de floristen hun creaties ter plaatse gedurende vier dagen opbouwen door gebruik te maken van meer dan honderdduizend bloemen. Mis deze unieke kans niet om de prachtige binnenplaats en het interieur van het kasteel en de kerk gehuld in een bloemenkleed, te bezichtigen.

Wandeling door verschillende modestromingen

Floriste Lana Lichman uit Australië verwelkomt ons op een verblindende show met creaties in het bijzondere thema 'Van Marie-Antoinette tot Steampunk'. Dansende modellen zullen ons verrassende steampunk bloemencreaties tonen.

Bruidsboeketten & Tafeldecoratie

Trendy bruidsboeketten geïnspireerd op de mooiste parfumbeelden, zijn het resultaat van de professionele wedstrijd voor floristen en krijgen een prominente plaats op het evenement. Laat je ook inspireren door de aanwezige tafeldecoratie die dit jaar in het teken 'met je favoriete modeontwerper aan tafel' staat.

Oilily krijgt een feeëriek bloemrijke omgeving

Fleuramour staat in het teken van mode en parfum en dit zal je zeker ervaren. Daarom is er een nauwe samenwerking met het onderscheidend lifestylemerk Oilily dat verkocht wordt in meer dan 60 landen.

Samen met Oilily ontwerpt Dirk De Goede, een jong en creatief designer uit Brasschaat een fantasierijke bloemenkamer met vrolijke kleuren en geuren. Het Nederlandse modehuis staat sinds 1963 garant voor virtuoze kleurcombinaties, een mix van culturele invloeden, humoristische details, onverwachte combinaties van bijzondere materialen en een zeer hoge kwaliteit. Al deze eigenschappen zal je terugvinden in de mooie bloemenkamer op fleuramour. Laat je helemaal gaan in deze fantasierijke omgeving waar nog een plaats is om te dromen en te doen wat je zelf wil. Kom hier tot nieuwe ervaringen.

Uiteraard: vrijdag hoedjesdag!

Dit is alvast een belangrijke traditie geworden. Flaneer rond met een zelfgemaakte plantaardige hoed en word beloond met een een heerlijk glaasje cava.
Laat je creativiteit de vrije loop en verras de jury alvast met jouw uniek ontwerp.

Nieuw! Nocturne op zaterdagavond

Bezoek het mooi verlichte domein en kasteel in een totaal andere sfeer. Een paar bijzondere activiteiten zoals een spectaculaire lichtshow brengen de bezoekers vast en zeker in vervoering!
Kinderen zijn welkom als prins of prinses en kunnen met hun outfit leuke prijzen in de wacht slepen.
Iedereen staat een spannend spektakel te wachten. Zal de lelieprinses bevrijd worden of niet?

Landcommanderij Alden Biesen
Kasteelstraat 6,
3740 Bilzen (België)

Praktische info: http://fleuramour.be/info/

MijnTuin geeft 15 gratis toegangskaarten weg voor dit evenement! Deelnemen kan door het invullen van onderstaand formulier.

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren