MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een duo-ticket voor de beurs 'Kasteel van Loppem'

Wedstrijd loopt tot en met 08 September 2015

Van vrijdag 25 tot zondag 27 september ontvangen zo'n 80 exposanten je op de eerste editie van "Het Kasteel van Loppem", een gezellig event in een fantastisch kader.

Bezoek het "Kasteel van Loppem" op vrijdag 25 (van 13u tot 19u), zaterdag 26 en zondag 27 september telkens van 10 tot 18u. 

Inkom

Algemene inkom: € 8, 60+ en jongeren (12 j - 18 j): € 7, kinderen: gratis
Parking: gratis! 
Koop je (duo-)ticket online met korting op www.tuinbeurzen.be 
Honden aan de leiband toegestaan
Adres : Steenbrugsestraat 26, 8210 Zedelgem-Loppem, Belgie

Interieurzaken met grote klasse en stijl.

Bij een lifestyle evenement hoort ook aandacht voor het interieur. Je kunt inspiratie opdoen bij Ingrid Dejans Interieur of bij Atelier Papageno.  Daarnaast zijn er heel wat zaken waar je leuke accenten voor je huis kunt vinden: de leuke geweien van het Geweienhuys, de decoratie van New Order, de Maretak, English Pottery en de bloemdecoratie van de Tuinengel. Je gaat naar huis met leuke hebbedingen! 

Historisch kader

Het Kasteel van Loppem vormt niet alleen het mooi decor van dit event, u wandelt ook door een aantal bijgebouwen van het kasteel. Ook het Kasteel zelf is tijdens uw beursbezoek optioneel te bezoeken. Zeker de moeite waard als je weet dat het Kasteel op het einde van Wereldoorlog I de thuisbasis was voor Koning Albert I en koningin Elisabeth. Een aantal binnenruimtes worden ingenomen door standen die zo, net als u trouwens, genieten van een unieke meerwaarde!  Het compacte domein heeft alle elementen om je van de ene naar de andere verbazing te leiden: een mooie entree, knappe bijgebouwen, een boerderij, romantische tuin en bruggetjes, een historisch kader, ... en dat allemaal op een boogscheut van Brugge! Verbazingwekkend dat bijna niemand dit prachtig domein kent, laat staan ooit bezocht heeft!

Foodtrucks

Voor de catering zijn we helemaal mee met de nieuwste trends: maak je keuze aan één van de leuke standen en kies je hapje of drankje. Een leuk concept dat de gezelligheid weer wat groter maakt. Smoothies, cocktails, de klassieke drankjes, verfijnde maaltijden of andere lekkere hapjes, je vindt ze er allemaal. 

Planten!

Kasteel van Loppem is niet meteen een tuinbeurs maar een 10-tal kwekers mogen toch niet ontbreken.

De tuin als verlengstuk van je huis

Je tuin is gedurende maanden je leefplek. Is het dan verwonderlijk dat je ze helemaal naar jouw hart laat inrichten door specialisten? Zowel qua ideeën als op het vlak van inrichting kom je op dit event aan je trekken. Prachtige realisaties en de mooiste meubels voor je terras, originele decoratie, … Deze nieuwe tuin-, interieur- en lifestylebeurs verwent bezoeker met gevarieerd aanbod. De eikenhouten bijgebouwen zijn een waardige klassieker die in je tuin zeker niet mogen ontbreken.

Met specialisten als Atelier Artisjok, Bellis Perennis en Creatuin heb je de ideale partner voor je tuininrichting. Ze kunnen niet alleen een tuin ontwerpen die helemaal naar jouw smaak is maar tevens ben je zeker van de juiste keuzes in aanplanting zodat je jaren kunt genieten van een smaakvol, op maat aangelegde tuin. De steenkorven van Kubric geven je de kans om op heel eenvoudige manier je tuin te compartimenteren.

Smullen in stijl

Aan speciale ingrediënten is er geen gebrek: met grote fierheid verwelkomen we - recht van de Pyreneeën - Claude van Ail, Ail, Ail. Je kunt de hele herfst genieten van je eigen gekweekte paddenstoelen, de heerlijke paté van Beauvoorder, Verder zijn er de specialiteiten van Au Catalan en foie gras van Handsaeme en van Le Manoir d’Alexandre, confituren van Jam Jam van ’t Landhuys, de aardbeien met chocolade van Alexamèr, de advocaat van Beirens, …

Demonstraties met dieren

Er zijn dagelijks demonstraties door de Valkerij van Jasper Dujardin en op zondag geniet je van de tentoonstelling van de Koninklijke Angora kleinveeclub. 

Speciaal    

Op een lifestyle event mag ook een beetje luxe aanwezig zijn. Kom je vergapen aan de nieuwe Ford Mustang die sinds kort en na een heel lange periode opnieuw te verkrijgen is in Europa. Bijna in primeur kun je hem komen bewonderen op ons event.

We hopen dat u naar huis gaat met een karrevracht aan ideeën, veel goede contacten en uitkijkt naar een gezellig en hartverwarmend najaar

Wij geven 25 gratis duo-tickets weg aan de deelnemers aan onze wedstrijd. Vul onderstaand formulier in om kans te maken.

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren