Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een Balkonbar voor jouw terras !

Wedstrijd loopt tot en met 12 September 2015

De BALKONBAR, voor buiten leven in de stad

De BALKONBAR is een houten bar die bevestigd kan worden aan vrijwel ieder balkon. Het doe-het-zelf pakketje kan per meter besteld worden via www.balkon.bar. Met een handige instructiehandleiding is de bar in een kwartiertje gemakkelijk en stevig te monteren. Klanten kunnen kiezen voor een 1-meter BALKONBAR, handig om planten of hapjes en drankjes op kwijt te kunnen, maar een hele balkonreling voorzien van meerdere BALKONBARS geeft een warme sfeer en een mooie verlenging van de huiskamer naar een aantrekkelijke buitenruimte.

Een duurzaam en sociaal concept

Duurzaamheid en sociaal ondernemerschap staan hoog in het vaandel en wij vinden dat de BALKONBAR iets bij moet dragen aan een bewuste maatschappij. Dat doen wij door nauw samen te werken met onze sociale partners Magis020 in Amsterdam en Reestmond in Meppel. Deze re-integratie bedrijven staan voor het ontwikkelen van talenten en mogelijkheden bij mensen met een beperking.

De BALKONBAR is gemaakt van duurzaam hout. Er is gekozen voor een houtsoort die niet uit schaars tropisch regenwoud komt, maar gewoon in onze Europese bossen groeit en het PEFC keurmerk draagt. Het keurmerk garandeert verantwoord bosbeheer en brengt sociale, natuurlijke, en economische belangen in balans.

balkonbar

Hoe is de BALKONBAR ontstaan?

De BALKONBAR is bedacht, ontwikkeld en ontstaan in Amsterdam.

Een appartementje in de Amsterdamse rivierenbuurt, drie-hoog achter met anderhalve slaapkamer, een douche in een kast en een keukentje geschikt voor één. Een appartementje zoals zovelen in de grote stad met één aantrekkelijk lichtpuntje: het balkon. Weliswaar wat verscholen tussen de bomen, maar met zoveel potentie! Dat is de inspiratieplek geweest voor de BALKONBAR, want zou het niet fijn zijn om een beetje te doen alsof dat grijze, grauwe balkon een luxueus dakterras is? Om een plek te creëren waar je met sfeer en meer ruimte een buitenfeest kan geven? Om een inrichting van het balkon te hebben waarmee je de interieurstijling van de huiskamer door kan zetten en de woonbeleving vergroot?

Dat was onze droom en dus zijn we aan de slag gegaan. In Maart 2013 is de eerste bar ontwikkeld en daarna volgden nog vele testversies. Uiteindelijk is de BALKONBAR als hoogstaand, trendy product afgelopen voorjaar gelanceerd...

balkonbar

Wie zijn wij?

De BALKONBAR is een product van Arjen Spijkerman en Daan Meijners. Twee studievrienden, nu in de dertig, woonachtig in Amsterdam met beiden drukke banen in de duurzaamheid sector. Arjen, van origine landschapsarchitect, is het creatief brein van de BALKONBAR nadat hij met een paar planken hout van de bouwmarkt probeerden zijn eigen balkon op te leuken. Na herhaaldelijke verzoeken van vrienden en kennisen om ook een bar voor hen te klussen is het idee ontstaan om een doe-het-zelf versie te ontwikkelen. Daan, de zakenman, is erbij gekomen om de start-up in goede banen te leiden.

Het komend seizoen gaan de barmannen werken aan accesoires om de BALKONBAR nog mooier en functioneler te maken.

Voor meer info kan je contact opnemen met de "barmannen":

Arjen, arjen@balkon.bar
Daan, daan@balkon.bar
http://www.balkon.bar
 

Niet gewonnen bij deze wedstrijd? Met de couponcode 'mijntuin' krijg je 5% extra korting bij het bestellen van jouw Balkonbar via deze link.

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren