MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een exemplaar van het boek 'De stadsboerin'

Wedstrijd loopt tot en met 26 November 2014

Op 16 oktober laatstleden verscheen 'De stadsboerin', een tuinkookknutselliedjesboek + cd voor kinderen van Lady Angelina, met special guests Slongs Dievanongs en Irène Vervliet van Benidorm Bastards.

De stadsboerin woont met haar varkentje Knorreke in de grote stad. Ze hebben een groentetuin op het dak en tuinieren er op los! Het boek staat vol knutsel-frutsel-ideetjes, plantentips, meezingliedjes, groentenweetjes en leuke recepten om zelf te maken doorheen de 4 seizoenen.
Lady Angelina groeide op in een boerderijtje tussen de velden. Ze pionierde tien jaar geleden al in stadslandbouw en streeft een ecologische levensstijl na. Dit boek is deels op haar kindertijd geïnspireerd en deels op haar huidige leven als stadsboerin en creatieve mama. 

De bijhorende CD bevat 12 heerlijke meezingliedjes over groenten, dieren en jarig zijn, waaronder het Zwanenlied van Kapitein Winokio, en met speciale gasten Slongs Dievanongs en Irène Vervliet van Benidorm Bastards.

Zie ook www.stadsboerin.be

Lady Angelina - De stadsboerin
Uitgeverij Vrijdag
ISBN 9789460012952
48 blz. | € 22.50

We geven 3 exemplaren van dit boek met CD weg. Deelnemen kan door het invullen van onderstaand formulier.

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren