Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een duo-ticket voor de beurs 'TuinIdee 2016' ('s Hertogenbosch, NL)

Wedstrijd loopt tot en met 15 Februari 2016

Van 25 tot en met 28 februari vindt TuinIdee 2016 plaats in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Vlak voordat de lente losbarst, ontdek je de trends, noviteiten en ontwikkelingen op tuingebied. Met ruim veertig voorbeeldtuinen, 250 exposanten, presentaties, demonstraties en exposities is TuinIdee 2016 ‘the place to be’ voor zowel mensen zonder groene vingers als doorgewinterde tuinliefhebbers. De 24e editie van het grootste tuinevent van Nederland kent twee uitbreidingen: TuinIdee Culinair en TuinIdee Exclusief.

Altijd al willen weten hoe eetbare bloemen smaken? Laat je verrassen op TuinIdee Culinair: van zaaien, oogsten, bereiden tot tafelen. Je vindt er smaakvolle sier- en moestuinen, buitenkeukens en gedekte tuintafels om direct aan te schuiven... Elke dag zijn er demonstraties en proeverijen van biologische streekproducten. 

Eveneens nieuw is TuinIdee Exclusief voor liefhebbers van design en extra luxe in de tuin. Je vindt er ideeën, producten en diensten die uitblinken in design, kwaliteit en uitvoering met extra aandacht voor maatwerk. Van bijzondere en grote planten tot luxe serres en van zwembaden tot kunst.

Laat je op TuinIdee 2016 verrassen in de ‘Kamer van verwondering’. Deze expositie toont een unieke collectie van tuinproducten en zeldzame tuinplanten. 

Iedere dag is er in het Tuintheater een gevarieerd programma met demo’s over allerhande tuinzaken als snoeien en verzorging. Wil je praktische adviezen van kwekers, de plantendokter of tuinontwerpers? Breng dan zeker een bezoekje aan het TuinLab waar je ook een gratis tuinschets kun laten maken.


Praktisch

TuinIdee 2016 is van donderdag 25 februari tot en met zondag 28 februari geopend van 10.00-18.00 uur en op vrijdag 26 februari zelfs tot 21.00 uur.
Entreeprijs € 12,00 in de voorverkoop via deze link of € 16,50 aan de kassa, kinderen tot en met 12 jaar gratis, mits onder begeleiding van een volwassene.

Link: http://www.tuinidee.nl

Adres & gemeente: Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK ’s-Hertogenbosch (NL)

Helaas niet gewonnen? Download onderstaande kortingsbon en krijg 3,50 € korting op de toegangsprijs.

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren