Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een 'Seasons Oogstrecepten' tas: zaaien, oogsten en koken!

Wedstrijd loopt tot en met 29 Februari 2016

Oogstrecepten: de nieuwste trend voor de tuin

JUB Holland presenteert Seasons Oogstrecepten, een uniek concept voor de consument om thuis heel envoudig te moestuinieren met groenten, fruit en kruiden. Het concept bestaat uit 16 heerlijke oogstrecepten van gezonde ‘home made’ soepen, salades, quiches & taarten en desserts.

We zijn in de ban van kruiden en groenten uit eigen tuin. De eetbare tuin is populair. We zijn ons steeds bewust van wat we eten en waar ons eten vandaag komt. Daarom heeft JUB in samenwerking met het blad 'Seasons' een nieuw en smaakvol moestuinconcept ontwikkeld onder de naam 'zaaien-oogsten-koken'.

SEASONS

Seasons is bij de consument bekend als merk voor al het moois dat het seizoen en het buitenleven te bieden heeft. De Seasons Oogstconcepten staan garant voor verse oogst uit eigen tuin en voor pure recepten.

VERPAKKING

Iedere verpakking van Seasons Oogstrecepten bevat de zaden of wortels van de diverse basisproducten die je voor het recept nodig hebt en een duidelijke receptkaart. Iedere categorie is duidelijk herkenbaar met zijn eigen kleurcodering, waarbij oranje staat voor soep, groen voor salade, rood voor taart en roze voor toetje.

We geven maar liefst 12 'Seasons Oogstrecepten' tassen weg met elk hun eigen recept! Maak kans door onderstaand formulier in te vullen:

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren