MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een duo-ticket voor de beurs 'H'eerlijk Groen' (Boskoop, NL)

Wedstrijd loopt tot en met 04 April 2016

Op 9 en 10 april vindt, voor de derde keer, de tuin- en lifestylebeurs H'eerlijk Groen plaats met als thema Buiten Beleven, wandelen, varen, leren, proeven en doen!

Een evenement voor groenliefhebbers die houden van natuurlijke, duurzame en eerlijke producten. In de sfeervolle omgeving van een echte kwekerij waar je h’eerlijk kunt wandelen door voorbeeld-tuinen en zelfs een boottochtje kunt maken. 

Op deze h’eerlijke beurs vind je de meest uiteenlopende exposanten met innovatieve duurzame producten. Omdat 2016 het jaar van de ‘boon’ is, geven we daar speciale aandacht aan. Leer nieuwe dingen in workshops, demonstraties en lezingen. Ontdek de leukste biologische zaadjes en planten voor je moes of siertuin. Bekijk de handige gereedschappen, hobbykassen, duurzame tuinmeubelen, leuke decoraties, handige potten, kweekbakjes, hangmatten en leuke oventjes. Ruik en proef h’eerlijke verzorgingsproducten en producten om mee te koken. Een beurs om h'eerlijk te beleven met het hele gezin!

Praktische info

Waar? PlantenTuin Esveld, Rijneveld 72, 2771 XS Boskoop (NL)
Wanneer? Zaterdag 9 april van 09.30 tot 17.00 uur en zondag 10 april van 10.00 tot 17.00 uur
Entree:  € 4,50 per persoon, gratis voor kinderen tot en met 12 jaar

Link: www.heerlijk-groen.nl

Wij geven 10 gratis duo-tickets weg! Maak kans door onderstaand formulier in te vullen:

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren