MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een duo-ticket voor 'Floraliën' (Gent, BE)

Wedstrijd loopt tot en met 16 April 2016

Vanaf 22 april t/m 1 mei zal de stad Gent volledig in het teken staan van Floraliën 2016. Vier iconische locaties – de Bijloke, de Leopoldskazerne, het Sint-Pietersplein en het Citadelpark – vormen 10 dagen lang het decor voor de mooiste creaties van nationale en internationale topfloristen, siertelers, tuinarchitecten en kunstenaars. Naast een groot aanbod aan workshops, pop-ups, green- en conceptrooms, toont de Vlaamse sierteeltsector de laatste ontwikkelingen op gebied van onderzoek & innovatie. Meer dan 70% van de bezienswaardigheden zijn overdekt of binnen in bestaande gebouwen.

Het basisidee: 4 sites – 4 thema’s

Telkens vanuit een aparte invalshoek gaan bloemen en planten in dialoog met mooie en prestigieuze stadslocaties. Per site zoomen we dieper in op een specifiek thema:

In het Citadelpark wordt uitgebreid ingegaan op wat bloemen en planten betekenen voor mensen en de samenleving. Op het Sint-Pietersplein tonen we de rijke geschiedenis, alsook de nieuwste ontwikkelingen die zowel door de sector als het onderwijs worden gedragen. In de Leopoldskazerne rijst een echt bos op in de stad. Terwijl Oost en West elkaar ontmoeten op de Bijlokesite. 

Praktische info

Wanneer? Van vrijdag 22 april tot en met zondag 1 mei 2016, telkens van 8u00 tot 22u00 (laatste toegang om 21u00)

Waar? De Gentse Floraliën vinden plaats in het kunstenkwartier van Gent. Het parcours is 5 km lang. Op het traject is er tijd voor een hapje en een drankje.

Entree: 

  • Dagticket (van 22 t/m 24/4/2015): € 35
  • Dagticket (van 25 t/m 1/5/2015): € 32
     

De reductietarieven voor bepaalde doelgroepen via de website. Bestel nu al je tickets via de website of telefonisch op het nummer +32 (0)70 345 999 (€ 0.30/min.; elke werkdag telefonisch bereikbaar van 9u00 tot 12u30 en van13u30 tot 18u00)

Floraliën Gent 2016 gaat cashless. Dat betekent dat je geen drank- en eetbonnetjes koopt op het festival, maar betaalt met je polsbandje. Je staat minder lang in de rij, hoeft geen volle zakken met munten mee te dragen en na het event kun je gewoon je resterende tegoed op je rekening teruggestort krijgen.

Link: www.floralien.be

Wij geven 25 gratis duo-tickets weg (waarde 70 euro) ! Maak kans door onderstaand formulier in te vullen:
 

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren