MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een duo-ticket voor de 'Tuindagen van Beervelde' (Lochristi, BE)

Wedstrijd loopt tot en met 25 April 2016

Beervelde, hét feest van de tuin!

Wij verwachten u te Beervelde voor de lente-editie die doorgaat op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 mei 2016, van 10 tot 18 uur.
Voor liefhebbers van tuinbeurzen is ‘Beervelde’ een begrip geworden.

Langs de dreven van één van de mooiste privé domeinen van het land bieden 220 zorgvuldig geselecteerde deelnemers u een selectie aan van het beste wat er op het gebied van planten en tuinen te vinden is. Beervelde biedt tevens een ruime keuze aan van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving.

Meer dan een tuinsalon, een bloemenmarkt of een plantenbeurs, Beervelde is vooral een feest van de tuin, een atmosfeer, een plaats waar twee keer per jaar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten.  

Thema "La Vie en Rose"

Beervelde is ook bijzonder aantrekkelijk omdat er telkens (twee keer per jaar) een nieuw thema, zowel door de organisator als door de exposanten, uitgewerkt wordt.

Omdat we houden van alle mooie dingen van het leven hebben we gekozen voor het thema ‘La Vie en Rose’ (naar een idee van Peter Bauwens van De Nieuwe Tuin). Het thema doet ons niet enkel denken aan het liedje van Edith Piaf, maar ook aan het idee van “Het leven door een roze bril zien”. Een idee dat ons helpt om de goede dingen van het leven te zien!

Wij geven 25 gratis duo-tickets weg! Maak kans door onderstaand formulier in te vullen:

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren