MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een duo-ticket voor de plantenbeurs Tuin en Sfeer ‘Wallemote’ (Izegem)

Wedstrijd loopt tot en met 20 Mei 2016

De Vlaamse Vasteplantenvereniging organiseert elk voorjaar de plantenbeurs Tuin & Sfeer ‘Wallemote’ op het kasteeldomein Wallemote te Izegem. Vorig jaar waren 101 standhouders aanwezig, met een uitgebreid aanbod planten en aanverwante artikelen, alsook diverse verenigingen, hobbyisten en kunstenaars. We hopen u dit jaar ook te mogen verwelkomen op de zeventiende editie.

Praktische informatie:

Plaats van de beurs: Kasteeldomein Wallemote-Wolvenhof, Kokelarestraat te Izegem
Zondag 29 mei 2016 van 10 u tot 18u.
Inkomprijs: 3 euro – gratis parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving
Contactadres: zuidwestvlaanderen@vvpv.be

Wat valt er te beleven?

Het is de bedoeling om de bezoekers in een aangenaam kader, een uitgebreid aanbod van planten en aanverwante artikelen aan te bieden. Mensen die vorige jaren van de partij waren, zullen bevestigen dat de beurs een mooie combinatie is van heel veel planten, tuinbenodigdheden, tuinornamenten, keramiek, en kunstwerken. Daarnaast zorgen we elk jaar voor enkele blikvangers.

Het accent ligt op de planten

Het belangrijkste op de beurs is het overweldigende aanbod van planten. Vele tientallen standhouders, zowel liefhebbers als professionelen, bieden zowat alles wat er te verkrijgen is: van courante tot uiterst zeldzame vaste planten, éénjarigen, bijzondere heesters, rozen, zeldzame boomsoorten. Ook bloembollen, perkplanten of waterplanten zijn beschikbaar.

Kinderen welkom

Ook voor de kinderen valt er veel te beleven. De kinderanimatie staat in het teken van ‘Belle en het beest’. In het park is er een familiezoektocht, met prachtige prijzen voor de beste speurneuzen. Bij de vijver staat een shelter van StadsLandSchap met een proeflaboratorium rond natuur en milieuzorg.

Organisator

Tuin & Sfeer ‘Wallemote’ is een organisatie van de Vlaamse Vasteplantenvereniging vzw, afdeling Zuid-West-Vlaanderen

Wedstrijd: We hebben 20 duotickets om weg te geven. Interesse? Neem deel via onderstaand fomulier !

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren