Op 31 mei 2024 zal MijnTuin beëindigd worden. Voor meer informatie, kan je terecht op deze pagina

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een exemplaar van het boek 'Handboek Moestuin' van Bram Wolthoorn

Wedstrijd loopt tot en met 04 Juli 2016

Handboek Moestuin is voor moestuiniers in België en Nederland en behandelt alles wat je altijd al had willen weten over het telen van groente en fruit in de moestuin.

Niet meer naar de groenteboer! Wie een moestuin heeft, weet zich verzekerd van zelf gekweekte groenten en fruit. Tenminste, als je het goed doet. Handboek Moestuin behandelt daarom bijna alles wat van belang is om duurzaam gezonde groenten en vers fruit te telen. Ook het waarom en de theorie achter die praktijk worden toegelicht. Onder meer het belang van wisselen combinatieteelt, groenbemesters, compost, F1-hybriden en waarom spitten niet nodig is komen uitgebreid aan de orde. Per gewas wordt per seizoen het tijdpad gevolgd van (voor-) zaaien, planten, verzorgen, snoeien en oogsten.

Achterin een handig overzicht per gewas van veel voorkomende ziekten en plagen en hoe die op natuurlijke wijze te bestrijden en - beter nog - te voorkomen. Het hoofdstuk 'ziektes en plagen' kwam in samenwerking met ECOstyle tot stand.


Auteur: Bram Wolthoorn
Uitgever: Forte Uitgevers B.V.
ISBN: 9789462501133
Verschenen: maart 2016
Pagina's: 256


We geven 3 exemplaren weg van dit boek. Deelnemen kan via onderstaand formulier:

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren