MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een Garden Igloo ter waarde van 848 euro !

Wedstrijd loopt tot en met 03 December 2014

Ken je de Garden Igloo al ? De Garden Igloo is zowel weerbestendig als corrosiebestendig, onverwoestbaar, 100% recycleerbaar, geschikt voor gebruik in elk seizoen, kan worden geïnstalleerd in minder dan 60 minuten en ... het ziet er ook nog goed uit.
In elke regio kan het de planten in de winter beschermen tegen vorst, harde wind en sneeuw. In het voorjaar stimuleert het de groei van de eerste scheuten van uw planten en in de zomer houdt het UV-stralen tegen.
Met zijn twee seizoensgebonden covers biedt het schaduw wanneer het te warm is en hou je de koude buiten terwijl je op de zomer wacht. Het is een speelplaats voor kinderen, berging, tuinhuisje, serre, jacuzzi afdekking of paviljoen.

Lees meer over de Garden Igloo in dit leesvoer-artikel...

Via MijnTuin.org kan je 1 Garden Igloo met extra cover winnen (ter waarde van €848 !). Deelnemen is eenvoudig. Vul onderstaand formulier in en wie weet staat er binnenkort een Garden Igloo in jouw tuin!

  

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren