Op 31 mei 2024 zal MijnTuin beëindigd worden. Voor meer informatie, kan je terecht op deze pagina

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een exemplaar van het boek 'Tuinieren is kinderspel'

Wedstrijd loopt tot en met 10 Juli 2016

Tuinieren is kinderspel, is een tuinboek speciaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar die het leuk vinden om buiten bezig te zijn. Geen ingewikkelde schema’s, maar een boek vol praktische tips, leuke ideeën en stap voor stap uitleg, recepten, weetjes en vooral heel veel mooie foto’s. Een boek speciaal voor jou! Maar je ouders willen ook vast wel meekijken. Per seizoen geven we je tips, ideeën en uitleg over wat je kunt doen in je tuintje. We vertellen je niet wat je moet zaaien; dat bepaal jij zelf, want het is jouw tuintje. Wel geven we je eenvoudige uitleg over hoe je het beste kunt zaaien en hoe je een tuintje kunt onderhouden. Hoe pluk je bijvoorbeeld het mooiste boeket? En wat kun je doen met een heel grote pompoen?


Het is je bij het bladeren vast opgevallen dat we beginnen met de winter. Misschien vind je dat een beetje raar, maar wist je dat het tuinseizoen eigenlijk al in de winter begint? In de winter ga je je tuintje voorbereiden. Je gaat spitten, harken en bemesten. In de winter denk je ook vast na over hoe je tuintje eruit komt te zien. Je koopt zaden en begint binnen alvast met voorzaaien. In de lente en de zomer gaan we buiten zaaien, planten en oogsten, en in de herfst gaan we opruimen, compost maken en bolletjes planten. Heb je weinig plek, of helemaal geen tuin? Geen nood, de meeste ideeën kun je ook op je balkon uitvoeren. Heel veel plezier met tuinieren!


Tuinieren is kinderspel
Francisca Laureijs en Hans Clauzing
ISBN: 9789402601015
Paperback
Adviesprijs: € 19,95
 

Wij mogen 3 exemplaren van dit nieuwe boek weggeven. Deelnemen kan via onderstaand formulier:

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren