MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een exemplaar van het boek "XTRRDNR GARDENS"

Wedstrijd loopt tot en met 24 Oktober 2016

OVER HET BOEK

Een Erik van Gelder-tuin is niet zomaar een tuin. Van Gelder presenteert zich als de Piet Boon van de tuinen: tuindesign en -beplanting in het luxueuze segment. Hij is bekend in Nederland en België maar werkt daarnaast internationaal. Volgens de tuinontwerper willen mensen graag een buitenruimte waar ze bijna het hele jaar terecht kunnen. Daarom wordt het interieur automatisch doorgetrokken naar de inrichting van de buitenruimte. De bijzondere combinatie tussen strakke grafische lijnen en natuurlijke elementen speelt een belangrijke rol in het werk van Van Gelder.

In zijn eerste boek presenteert hij 9 bijzondere tuinprojecten: van een dakterras in Rotterdam (70m2), via een riante villatuin in Middelburg (1.000m2) naar een patio in Amsterdam (30m2). De tuinen in het boek zijn stuk voor stuk professioneel gefotografeerd. Een gulle visuele biografie die een bron van inspiratie is voor liefhebbers van uitzonderlijke tuinen. Een koffietafelboek om te koesteren, als een hommage aan de goede smaak.

ERIK VAN GELDER

De liefde voor de natuur zit bij Erik van Gelder in het DNA. Zijn grootvader had een kwekerij en was met tuininrichting bezig, en zijn vader had een hoveniersbedrijf. Erik studeerde tuinarchitectuur en deed daarna werkervaring op in de (inter)nationale tuin- en landschapsarchitectuur. Designstudio Erik van Gelder ontwerpt tuinen waarin de natuur mooi in harmonie wordt gebracht met zijn omgeving en de wensen van de bewoners.

TECHNISCHE INFO

ISBN : 9789089897145 
Formaat: 32cm x 32cm
Verschenen op : 20/09/2016
Aantal Pagina's : 240
Uitgeverij Terra

WIj geven 3 exemplaren weg van dit prachtige boek. Deelnemen kan via onderstaand formulier:

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren