MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win vrijkaarten voor Winter Moments with Flowers (Brugge)

Wedstrijd loopt tot en met 13 November 2016

Winter Moments with Flowers, een uniek bloemenevenement in Brugge, vindt dit jaar plaats van 25 tot en met 29 november 2016. De site van het historische Oud Sint-Janshospitaal zal door florale grootmeesters gehuld worden in nog nooit geziene bloemendecoraties. De kerstsfeer opsnuiven doe je hier, met creaties in de vier natuurelementen: water, aarde, lucht en vuur.

Als je het Oud Sint-Janshospitaal binnentreedt, staat er een winterse bloemenwereld je op te wachten. In de grote ambassadeurszaal, waar het bezoek start, kom je terecht in een ijskoud sprookjeslandschap waar jij je piepklein zal wanen. Het EMC Team, onder begeleiding van Thomas De Bruyne, zal trachten het wereldrecord van de grootste iglo (11 meter hoog op 13 meter doorsnee) te verbreken. Deze iglo, bestaande uit vegetatieve materialen, van maar liefst 14 bij 14 meter zal je verwachtingen ruimschoots overtreffen. Wandel binnen en laat je meeslepen door de kerstgeuren en -kleuren. Je komt terecht in een nooit gezien spektakel. Een mooie luchter van 4 meter hangt hier te pronken in rode, oranje en fushia tinten.

Kom genieten van dit bloemenspektakel
Noteer alvast 25 tot en met 29 november in je agenda. Je kan er ideetjes opdoen voor de feestdagen, de laatste trends ontdekken, demonstraties volgen of zelf deelnemen aan interactieve workshops. Verder is er ook nog een leuke modeshow met prachtige juwelen gemaakt uit plantaardige materialen in combinatie met live muziek door het Conservatorium van Brugge.

Meer info & tickets

Wij geven 15 gratis toegangstickets weg. Deelnemen kan via onderstaand formulier:

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren