MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een exemplaar van het boek "Mijn Moestuin" van Wim Lybaert

Wedstrijd loopt tot en met 13 Maart 2017

De nieuwe 'Mijn moestuin': Wim Lybaert maakt moestuinieren nóg gemakkelijker 

Droom je van een eigen moestuin, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Wil je graag je eigen groenten kweken, maar heb je helemaal geen tuinervaring? Of ben je een ervaren moestuinier en op zoek naar de ultieme tips voor nóg prachtiger groenten? Dan is deze herwerkte uitgave van de moestuinbijbel zeker iets voor jou.

Vijf jaar geleden bundelde Vlaanderens populairste moestuinman Wim Lybaert al zijn kennis, passie en tientallen jaren moestuinervaring tot één compleet boek. Met Mijn moestuin kan de groenteleek zelfverzekerd aan de slag en de meest doorgewinterde moestuinier krijgt een schat aan informatie. Hoe zaai je succesvol, hoe begin je aan een teeltplan en met welke (biologische!) middeltjes wapen je je groenten tegen ziekten en plagen? Wim verklapt je zijn trucs om dikke, zoete tomaten te kweken, om de wortelvlieg te verschalken, je eigen aspergebed aan te leggen en de perfecte compost te 'oogsten'. Je krijgt er een moestuinkalender bij, waardoor je nooit meer achterop hinkt, en als extraatje 37 nieuwe, overzichtelijke groentefiches. Voor nóg meer moestuinplezier.

INFO

Mijn moestuin – Volledig herwerkte versie | Wim Lybaert
ISBN 9789022333648 | blz. 384 | €29,99 | Gebonden
Uitgeverij Manteau
Verschenen op 22 februari 2017

We geven 3 exemplaren weg van dit nieuwe boek. Deelnemen kan via onderstaand formulier:

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren