MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een duo-ticket voor de beurs 'Floralia Brussels' (Groot-Bijgaarden, BE)

Wedstrijd loopt tot en met 20 Maart 2017

Van vrijdag 7 april tot en met zondag 7 mei opent het park van het kasteel van Groot-Bijgaarden (vlakbij Brussel) opnieuw zijn deuren voor iedereen die een bezoekje wilt brengen aan de 14de editie van Floralia Brussels. 

Speciaal voor de nieuwe bloeiperiode hebben de medewerkers van het kasteel meer dan één miljoen bloembollen geplant. Bezoekers kunnen genieten van 500 soorten tulpen, hyacinten, narcissen en andere variëteiten. Tapijten van wilde bloemen onder de eeuwenoude bomen, originele bloemperken, het hart van rode tulpen, het labyrint in alle kleuren van de regenboog en een bloemenpauw van 6 meter breed weten de bezoekers elk jaar te imponeren. In de serre van 1.000 m² zijn er een honderdtal bloemstukken en creaties van sierplanten te ontdekken. 

Vlam en de werkgroep Gentse Azalea zullen dit jaar ons mee ondersteunen door een mooie creatie te presenteren in de serre, waar zich een mooie indoor tentoonstelling bevindt. Uitzonderlijke ontwerpen van Tania Huyghe vindt u in de toren op het gelijkvloers en de eerste verdieping. Ook een verticale tuinontwerp van Muurtuin zal dit jaar ook in de serre te ontdekken zijn.

De romantische brug met de waterval waar het grote hart zich bevindt krijgt een nieuw decor van Hosta’s door Plantenkwekerij Govaerts.

Animatie

Op Paaszondag 16 april en Paasmaandag 17 april komen een veertig tal gekostumeerde Venetianen elke bezoeker verrassen met hun nieuwste en indrukwekkende kostuums. De Donjon, gedateerd van de XIVe eeuw, is terug bereikbaar tot het terras waar men een prachtig uitzicht heeft van Brussel en het Atomium.

Het park is 4 weken elke dag open van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Wij geven ook dit jaar 10 x 2 gratis toegangstickets weg. Deelnemen kan via onderstaand formulier:

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren