Op 31 mei 2024 zal MijnTuin beëindigd worden. Voor meer informatie, kan je terecht op deze pagina

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een exemplaar van het boek 'Groenland'

Wedstrijd loopt tot en met 27 Maart 2017

Op de televisiezender één toonde buitenmens Bartel Van Riet ons in het verleden reeds met aanstekelijk enthousiasme wat je allemaal met groen kan doen, of je nu een grote tuin, een stadsoase of enkel een balkonnetje hebt. Die weetjes en tips heeft hij ook gebundeld in dit boek.

  • Welke zijn de mooiste en makkelijkste bloemen voor je tuin?
  • Hoe begin je aan je eerste groenten?
  • Welk gerief gebruik je voor welke klus?
  • Leven mannen met een tuinhok langer?
  • En is onkruid echt alleen maar vervelend?


In zijn bekende no-nonsensestijl laat Bartel je de natuur in je omgeving herontdekken. Zijn liefde voor planten, bomen en dieren steekt hij niet onder stoelen of banken. Want een tuin is zoveel meer dan werken: het is een plek om te ontspannen, te genieten, om uit te smullen. Bartel plukt de zoetste bessen, snoept van onkruid en verklapt z'n lekkerste kruidenrecepten, seizoen na seizoen.

GROENLAND geeft zin om buiten te komen, eens diep adem te halen en er dan zelf stevig in te vliegen. De plekjes die Bartel toont en de tips die hij geeft, wakkeren de groene goesting aan. Doen, genieten en inspiratie opdoen, dat is Groenland.

We geven opnieuw 3 exemplaren weg van het boek GROENLAND. Maak kans op jouw exemplaar via onderstaand deelnemingsformulier:

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren