Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een exemplaar van het boek 'De mooiste grassen voor de tuin'

Wedstrijd loopt tot en met 17 April 2017

Siergrassen zijn mooi, gemakkelijk, onderhoudsvriendelijk en passen in elke tuin. Ook wie geen groene vingers heeft, kan perfect grassen houden. Welk gras past er het best bij een strakke woning, in een stadstuin of in een landelijke omgeving? Wat zijn de mooiste bodembedekkende grassen? Laat je inspireren door de prachtige foto's en ga meteen aan de slag met de talrijke praktische lijstjes en professionele tips.

Grassenspecialist Tinneke Provoost van kwekerij De Grashalm en groenjournalist Laurence Machiels zochten en vonden de allermooiste en gemakkelijke siergrassen voor tuin en terras. Met prachtige voorbeelden en inspirerende tuinen toont tuinfotografe Véronique De Walsche hoe mooi en ongecompliceerd siergrassen wel niet zijn.

Dit boek helpt je stap voor stap het mooiste siergras uitkiezen, hoe je het plant en verzorgt, en hoe je er tientallen jaren plezier aan beleeft. Met talrijke praktische no-nonsense tips, recht uit de praktijk.

INFO:

Aantal pagina's: 224
Afwerking: Hardback
Afmetingen:  250x210
Verschijningsdatum: 14/03/2017
EAN: 9789401439893
Uitgever: Lannoo
Richtprijs: 24,99 euro
 

Wij geven 3 exemplaren weg van dit boek. Deelnemen kan via onderstaand formulier:

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren