MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een duo-ticket voor de plantenbeurs 'Tuin en Sfeer' Izegem

Wedstrijd loopt tot en met 25 Mei 2017

De Vlaamse Vasteplantenvereniging organiseert elk voorjaar de plantenbeurs Tuin & Sfeer ‘Izegem’. De vorige 17 edities vonden plaats op het kasteeldomein Wallemote. Dit jaar gaat de beurs voor het eerst door op het kasteeldomein ‘Blauwhuis’. 90 standhouders zullen aanwezig zijn met een uitgebreid aanbod planten en aanverwante artikelen, alsook diverse verenigingen, hobbyisten en kunstenaars. We hopen u dit jaar ook te mogen verwelkomen op de 18e editie.

Praktische informatie:

Plaats van de beurs: Kasteeldomein Blauwhuis, Gentseheirweg te Izegem 
Zondag 28 mei 2017 van 10 u tot 18u.
Inkomprijs: 3 euro – gratis parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving van het station
 

Wat valt er te beleven?

Het is de bedoeling om de bezoekers in een aangenaam kader, een uitgebreid aanbod van planten en aanverwante artikelen aan te bieden. Mensen die vorige jaren van de partij waren, zullen bevestigen dat de beurs een mooie combinatie is van heel veel planten, tuinbenodigdheden, tuinornamenten, keramiek, en kunstwerken. Daarnaast zorgen we elk jaar voor enkele blikvangers.

Het accent ligt op de planten

Het belangrijkste op de beurs is het overweldigende aanbod van planten. Vele tientallen standhouders, zowel liefhebbers als professionelen, bieden zowat alles wat er te verkrijgen is: van courante tot uiterst zeldzame vaste planten, éénjarigen, bijzondere heesters, rozen, zeldzame boomsoorten. Ook bloembollen, perkplanten of waterplanten zijn beschikbaar.

Heel veel muziek met Isotopiafestival

Achter het kasteel verrijst een historische kiosk die ’s morgens door trekpaarden het park wordt binnengereden. Verwacht u aan concerten van alle Izegemse harmonieën en fanfares met een grandioze gezamenlijke apotheose, samen met Die Verdammte Spielerei. De bezoekers kunnen meewaggelen met de Ganzenfanfare, wegdromen bij de verhalen van Joe Baele aan zijn oude woonwagen of de kinderen laten verwonderen door de verhalenboom en de Floor-o-foon.

Organisator

Tuin & Sfeer ‘Izegem’ is een organisatie van de Vlaamse Vasteplantenvereniging vzw, afdeling Zuid-West-Vlaanderen

Wij geven 10 duotickets weg voor dit evenement. Deelnemen kan via onderstaand formulier:

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren