MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Lentebloeiers

20 maart 2011 10:00 tot 20 maart 2011 17:00  •  Oranjerietuin Vordenstein, Schoten

Type: Beurs

Lentebloeiers: 20/03/2011 van 10 tot 17 uur. Oranjeriertuin Vordenstein Schoten. Toegang 3€
Gespecialiseerde kwekers en liefhebbers bieden hun beste en zeldzame planten aan. 

Maart is de lentemaand en dan begint het bij elke rechtgeaarde tuinliefhebber te kriebelen bij al dat ontluikend plantengeweld. In de tuinen komt het leven weer op gang met prachtig ontluikende bloesems, krokussen, sleutelbloemen en tulpen.
De eerste zondag van de lente vindt traditiegetrouw in de Oranjerietuin van het domein Vordenstein te Schoten de vroegste lentebeurs van het land plaats.
Op Lentebloeiers op Vordenstein vindt u immers gespecialiseerde kwekers en liefhebbers die u de beste en zeldzaamste planten aanbieden.
De nieuwste voorjaarsbloeiende heesters, bol- en knolgewassen, rotsplanten, de nieuwste vaste planten en clematis evenals fruitbomen, kleinfruit en groentezaden worden u aangeboden door ervaren specialisten die u meteen inwijden met tips over de verzorging van deze kleinoden. Indien u zich via tuinpunt online heeft aangemeld, ontvangt u de deelnemerslijst en bijzonder aanbod in de week voor het evenement.
Maak van het mooie lenteweer gebruik om een fikse voorjaarswandeling door het prachtige domein te maken en even te verpozen met een drankje in de Oranjerie.


Lentebloeiers op Vordenstein op zondag 20 maart 2011 van 10 tot 17 uur in de Oranjerietuin van Vordenstein te Schoten (Ingang via parking Kopstraat)
Toegang 3 euro.( Leden van Tuinpunt en kinderen onder de 14 jaar gratis)
Honden zijn op het domein niet toegelaten. 

Link: http://www.tuinpunt.be/index.cfm?fuseaction=app.blog&tag=lentebloeiers

Locatie


Oranjerietuin Vordenstein, Schoten

Alle evenementen