MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Bloemenjaarmarkt

06 april 2012 09:00 tot 06 april 2012 17:00  •  Groningen

Type: Thema-dagen

Goede vrijdag 6 april 2012, Bloemenjaarmarkt in de stad Groningen. De grootste bloemen- en plantenmarkt van Noord-Nederland, met kramen en activiteiten in de Oude Ebbingestraat, op de Grote markt, het Waagplein, de Vismarkt, het A-Kerkhof en Westerhaven. Voor meer informatie raadpleegt u www.bloemenjaarmarkt.nl.

Goede vrijdag 6 april 2012 is het weer zover. Traditiegetrouw vindt op deze dag de grootste bloemen- en plantenmarkt van Noord-Nederland plaats in de stad Groningen.

De Bloemenjaarmarkt trekt jaarlijks meer dan honderdduizend bezoekers. In het centrum van Groningen bieden ruim honderd marktkooplui hun waren aan. Verse snijbloemen, grote en kleine kamerplanten, bloembollen en zaaigoed, tuin- en kuipplanten, gereedschap en toebehoren: vrijwel alles is er te vinden.

Er zijn kramen en activiteiten in de Oude Ebbingestraat, op de Grote markt, het Waagplein, de Vismarkt, het A-Kerkhof en – dit jaar voor het eerst – ook op de Westerhaven. Vanuit welke richting u Groningen ook benadert, u ruikt vrijwel direct de geur van het voorjaar.

Ook is er een bloemendepot aan het Waagpein, handig voor wie af wil van het zeulen met die grote kamerplant of kleine tasjes. Tussen 9 uur en 18 uur kan iedereen hier zijn gekochte waren gratis in bewaring geven en verder slenteren over de markt.

Voor meer informatie: www.bloemenjaarmarkt.nl
 

Link: Http://www.bloemenjaarmarkt.nl

Locatie


Groningen

Alle evenementen