MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Lentefair - Kasteel Booischot

21 april 2012 10:00 tot 22 april 2012 18:00  •  Kasteel ter Laeken, Ter Laken 7, Booischot

Type: Beurs

Voel je de lentekriebels al aankomen? Dan hoef je die niet langer te bedwingen. Na 3 bijzonder succesvolle edities van de Kasteeldagen Booischot in oktober (tussen 7.000 en 9.000 enthousiaste bezoekers) volgt een gloednieuw initiatief: de ‘Lentefair’ van Kasteel Booischot. 

Op zaterdag 21 en zondag 22 april tussen 10u en 18u wordt het Kasteeldomein van Booischot omgevormd tot de perfecte lente-uitstap waar je al de hele winter op wachtte.

Kuier langs de gezellige dreven en ontdek bij de talrijke exposanten al wat je hart verlangt met de komende zomermaanden in gedachten: tuin- en wellnessartikelen, juwelen, hoeden, tafeldecoratie, kunst, artisanale producten, wijnen, lekkernijen.

Op het grote grasveld voor het kasteel kan je terecht voor een aangename verpozing, met een hapje of een drankje... en uitzicht over de mooie omgeving.

Natuurlijk kan je ook op wandel in het prachtige kasteelpark, je laten rondleiden in het kasteel door Baron de Gruben, of wat inspiratie opdoen in de moestuin van ter Laeken. Mogelijkheden genoeg! Voor maar 5 euro geniet je van een dag vol activiteiten, bezienswaardigheden, muziek, animatie, hapjes en drankjes. Bovendien krijgen kinderen tot 14 jaar gratis toegang. Reken maar dat het jonge volkje zich hier ook best zal vermaken: diverse spellen, pony's om avontuurlijke ritjes te maken, enz.

En deze eerste lentefair heeft nog een extra publiekstrekker: Baron de Gruben organiseert net voor zijn vertrek uit het domein nog een tweede en laatste grote verkoop van antiek en meubilair van Kasteel Booischot.
 

MijnTuin.org geeft 10 vrijkaarten weg voor dit evenement. Deelnemen kan via deze link

 

Link: http://www.lentefair.be

Locatie


Kasteel ter Laeken, Ter Laken 7, Booischot

Alle evenementen