MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Bonsai tentoonstelling

15 september 2012 13:00 tot 16 september 2012 17:00  •  Oostkouterlaan 7 9800 Deinze BE

Type: Tentoonstelling

In het weekend van 15-16 september organiseren wij een bonsai-tentoonstelling in de eetzaal van de basisschool St-Hendrik, Oostkouterlaan 7 te Petegem/Leie.

De tentoonstelling is gratis en toont aan het publiek de evolutie van startplant naar bonsai. Alle stadia worden in woord en beeld naar voor gebracht. Daarnaast zullen een groot aantal "afgewerkte" bomen; allemaal werk van eigen leden; te zien zijn. Op zaterdagnamiddag hebben wij Teunis Jan Klein uitgenodigd voor een demonstratie. De demonstraties en workshops van Teunis Jan Klein staan bekend om de duidelijke uitleg over het hoe en waarom van de gebruikte technieken en artistieke inzichten.

Tevens worden op zaterdag na de demo twee rotsbeplantingen aangeboden om per opbod te verkopen. Op zaterdag is er vanaf 19u een grootse barbecue waarvoor apart dient ingeschreven te worden. Deelnemen aan de barbecue kost 19 euro. Op zondagvoormiddag wordt een gratis workshop aangeboden onder leiding van André Callaert, waarvoor wij ook vragen vooraf in te schrijven. Info: verhulst.lieve@gmail.com of via telefoon: 0479/72 92 73.
 

Link: http://www.vlaamsebonsai.be/?q=node/5

Locatie

Basisschool Sint Hendrik
Oostkouterlaan 7
9800 Deinze
België

Alle evenementen