MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

kookworkshop "Koken voor Kerst"

14 december 2012 17:00 tot 14 december 2012 21:00  •  De Kruudhof, Lankerseweg 3B Halle, Nederland

Type: Cursus

Ook met Kerst koken met de seizoenen, alles uit eigen tuin. Topkok Arie Kaal komt kookles geven. Alle ingrediënten uit biologische landbouw. Aanmelden via info@dekruudhof.nl

meer informatie: www.dekruudhof.nl

aanmelding:

info@dekruudhof.nl

prijs: € 42,50 per keer
 

Deze workshop maakt deel uit van een serie van vier kookworkshops door gastronoom Arie Kaal. Uitgangspunt zijn de groenten, vruchten en kruiden uit eigen tuin. Aan de orde komen verschillende bereidingstechnieken zoals stomen, koken en blancheren, maar ook snij technieken. Diverse manieren om dezelfde groente klaar te maken, met verschillende smaaksensaties tot gevolg. Hoe combineer je verschillende smaken en groenten in één maaltijd?

De workshops worden gegeven door Arie Kaal, gastronoom en culinair deskundige. We beginnen in de herfst van 2012, wanneer de oogst van de tuin binnen is. Daarna in december nemen we een voorproefje voor Kerst, in mei 2013 gaan we met asperges aan de slag, en we sluiten af in juli 2013. Bij elke workshop hoort een gezamenlijke maaltijd. Het is mogelijk elke workshop afzonderlijk te doen.

aanmelding:

info@dekruudhof.nl

prijs: € 42,50 per keer
 

Link: www.dekruudhof.nl

Locatie


De Kruudhof, Lankerseweg 3B Halle, Nederland

Alle evenementen