MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Feestelijk Vegetarisch

11 december 2012 10:00 tot 11 december 2012 13:00  •  Lankerseweg 3B Halle NL

Type: Cursus

Vegetarisch koken met groenten uit eigen tuin. Dat kan heel feestelijk zijn! Ook zonder sperzieboontjes of aardbeien uit verre landen kun je een feestmaaltijd maken.

aanmelding:

info@dekruudhof.nl

prijs: € 40,00 per keer inclusief koffie, de maaltijd, een drankje bij de maaltijd en recepten

aantal deelnemers:

minimaal 8, maximaal 10

Wist u dat je van jonge worteltjes ook het loof kunt eten? En weet u eigenlijk wel op hoeveel manieren je een rode biet kunt klaarmaken? Anna van der Vlies maakt u wegwijs in de wondere wereld van de groenten. Vers uit de tuin smaakt het lekkerst! U gaat zelf kijken hoe alles groeit, kiezen, oogsten en klaarmaken. Samen met Anna en uw medecursisten bereidt u een vegetarische maaltijd, die u vervolgens gezamenlijk opeet. De recepten krijgt u mee om het thuis nog eens te (laten) proeven.

De lessen worden gegeven door Anna van der Vlies. Zij heeft jarenlange ervaring in het koken voor groepen, kookdemonstraties en workshops vegetarisch koken. Anna is gespecialiseerd in smakelijk glutenvrij, kookt regelmatig op biologisch-dynamische zorgboerderij De Vijfsprong en maakt deel uit van de redactie van het kook- en eettijdschrift Zondermeer.

De lessen kosten € 40,00 per keer, inclusief koffie/thee, de maaltijd, een drankje bij de maaltijd en recepten.

Locatie

De Kruudhof
Lankerseweg 3B
Halle
Nederland

Alle evenementen