MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Tuinexpo Salland

01 maart 2013 14:00 tot 04 maart 2013 16:00  •  Looweg 6 8105 SL Luttenberg NL

Type: Beurs

Elke twee jaar is er in Luttenberg een grote Tuinbeurs onder de naam "Tuinexpo Salland". Voor dit evenement worden drie grote hallen door 12 plaatselijke en regionale hoveniers omgetoverd tot prachtige modeltuinen. Naast de modeltuinen zijn er tal van stands met producten die in verband staan met de tuin en het tuinieren: gereedschappen, machines, tuinornamenten, tuinmeubelen, verlichting, sierhekwerk, vijvers, bloembollen en planten. De opgedane ideeën kunnen ter plaatse in overleg met de aanwezige tuinarchitecten en hoveniers geconcretiseerd worden.

Tuinliefhebbers kunnen daadwerkelijk nog voordat de lente begint vier dagen lang een voorschot nemen op het voorjaar door naar deze tweejaarlijkse tuinbeurs te komen. Onder de deelnemers zijn 12 hoveniers, die ieder een modeltuin aanleggen. Tuinexpo Salland maakt daarmee zijn leus de groenste, mooiste en veelzijdigste tuinbeurs in Oost-Nederland te zijn volledig waar.


Tijdens de beurs zullen naar verwachting ruim 9.000 tuinliefhebbers de lentebeurs bezoeken. Tuinexpo Salland heeft zijn bekendheid uitgebreid tot ver buiten de regio. De Tuinexpo die al sinds het begin van de jaren tachtig wordt gehouden onderscheidt zich van andere beurzen door het hoge tuingehalte. De hoveniers investeren veel geld en tijd in de Tuinexpo Salland; daarom organiseren we de beurs maar eens in de twee jaar. We houden daarmee de kwaliteit van de beurs op peil.


Niet alleen de hoveniers bepalen de Tuinexpo, tal van aanverwante bedrijven staan garant voor het tonen van de laatste trends, decoraties, meubels en accessoires. Verder zijn er diverse decoratieve en info-stands aanwezig.


Vanuit de foyer boven hebt U een prachtig overzicht over praktisch het hele beurs-gebeuren.
Aan de kinderen is ook gedacht. Voor hen wordt een kleine kinderboerderij ingericht. Verder is er de gelegenheid om gratis geschminkt te worden, er worden video's vertoond en de kinderen krijgen de gelegenheid om zelf een klein boeketje in elkaar te zetten.


Het parkeren is gratis en de entree bedraagt € 7,50 p.p.
 

Link: http://www.tuinexposalland.nl

Locatie

Manege Luttenberg
Looweg 6
8105 SL Luttenberg
Nederland

Alle evenementen