MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Plantenbeurs Hombeek

28 april 2013 10:00 tot 28 april 2013 17:00  •  Dorpskern Hombeek, Belgie

Type: Beurs

Vermoedelijk hebt ook u geregeld last van tintelingen in de vingers, pluist u plantencatalogi uit en probeert u zich uw tuin voor te stellen, bloeiend in de warme lentezon. Immers, wat is er nu plezieriger dan eigenhandig van een klein stukje grond een bloeiende plek te maken?

Behoort u ook tot die groep van mensen, dan moet u zeker de laatste zondag van april vrijhouden voor een bezoek aan de Nationale Plantenbeurs te Hombeek.

Dit hele gebeuren vindt zijn oorsprong in een schoolproject en is op enkele jaren tijd uitgegroeid tot een echte tuinklassieker. Ongeveer tweehonderd standhouders uit binnen- en buitenland bieden die dag een enorme verscheidenheid aan tuinplanten aan en staan garant voor een ganse dag tuinplezier.

Op deze gemoedelijke tuinbeurs, die het voorjaarsgevoel nog versterkt, wordt ook uitvoerig aan de innerlijke mens gedacht. Reeds van bij de aanvang kan u in de tenten en op de gezellige buitenterrasjes genieten van een overheerlijke kop koffie om u te wapenen tegen al dat tuingeweld.

De inkom bedraagt slechts 3 euro en parkeren is gratis. Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen gratis binnen. Omwille van het enorme aanbod zijn ook de prijzen van de aangeboden planten er uitzonderlijk laag. Uitkijken en vergelijken blijft natuurlijk ook hier de boodschap.

Link: http://www.groenbeurs.be

Locatie


Dorpskern Hombeek, Belgie

Alle evenementen