MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Plantendag Arboretum Kalmthout

21 april 2013 10:00 tot 21 april 2013 17:00  •  Arboretum Kalmthout, Heuvel 2, 2920 Kalmthout (Belgie)

Type: Beurs

Een dag waarop er allemaal bijzondere kwekers zijn. Heel erg leuk voor de echte tuinliefhebber. Bovendien is een rondwandeling in het Arboretum ook zeer de moeite waard.

Als oudste plantenbeurs van België is de plantendag van Arboretum Kalmthout een niet te missen evenement voor elke bloem- en plantenliefhebber. De zorgvuldig geselecteerde meesterkwekers en verzamelaars uit binnen- en buitenland bieden een ongekende variatie van bijzondere, nieuwe en zeldzame tuinplanten. Elk zijn ze specialist binnen hun aangeboden sortiment!

Geniet van een wandeling door de arboretumtuin, volop in lentebloesems. Tussen 11 en 16 uur zijn er elk uur gratis rondleidingen met gids, ze duren ongeveer één uur. Natuurlijk kun je ook op eigen gelegenheid een wandeling maken door de lentetuin.

Bezoek in één keer de allerbeste kwekerijen van de lage landen, je hoeft er niet het hele land voor af te reizen. Ze brengen bijzondere tuinplanten mee en geven praktisch en professioneel advies.

Extra parkeergelegenheid
Er zijn 180 extra parkeerplaatsen aan het station op slechts 5 minuten stappen van de ingang van Arboretum Kalmthout.

Speciale plantencrèche
Voor wie veel planten koopt, is er een speciale gratis plantencrèche.

Extra informatie
kassa van 9.30 tot 16.45 uur

Organisator
Arboretum Kalmthout

Link: http://www.provant.be/kalender/vrije_tijd/domeinen/arboretum_kalmthout/2013_04_21_plantendag_voorjaar.jsp?module=tcm:7-12959-4

Locatie


Arboretum Kalmthout, Heuvel 2, 2920 Kalmthout (Belgie)

Alle evenementen