MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Tuin en kasteel

09 mei 2013 13:30 tot 12 mei 2013 19:00  •  Kasteel Cortewalle, Beveren, Belgie

Type: Beurs

Voor de 4e keer organiseert Unizo Beveren haar lifestyle beurs "Tuin en Kasteel" te Beveren, en dit van 9 tot 12 mei 2013.

Na 3 edities in Hof ter Welle, krijgt dit 2-jaarlijks event met de editie van dit jaar een heuse boost en wordt de beurs naar een niveau hoger getild, niet in het minst door haar nieuwe locatie. Het gemeentebestuur stelt immers haar prachtige domein Cortewalle ter beschikking langs de N70!

Nog nooit heeft een vereniging dit centrale park met waterburcht mogen gebruiken, waarmee wordt aangetoond dat dit ambitieuze evenement op de volledige steun mag rekenen van het gemeentebestuur van Beveren.

Het zal dan ook menigeen weldra opvallen dat hier wel degelijk een groeiend project wordt verdergezet. Waar we in vroegere edities eerder bescheiden moesten blijven door de beperkt beschikbare ruimte streeft Unizo Beveren nu naar een verdubbeling van het aantal standhouders. De voorverkoop van de standen loopt alleszins al als een trein.

Het houten wandelpad, dat zal kronkelen op het volledige voorste grasveld van het domein, zal de vele bezoekers leiden langs uniforme witte pagode-tenten met zaken zoals antiek, interieur, bloemen, tuinarchitecten, luxe-artikelen voor binnen en buiten, ...

Namen als Horta, Vijverweelde, Tuin-Luxe, Veerle Smet, enz. zijn voortrekkers voor het buitengebeuren en gaan een extra inspanning doen om te laten zien dat ons Waasland beschikt over waardevolle buitenzaken. Maar ook Het Notarishuis, Idee, Interioo, Den Ouden Overzet, Van de Velde schilderwerken, enz… zijn nu al voortrekkers voor de interieur-exposanten.

Met speciaalzaak ‘t Soete Huys, toptraiteur Slangen, fruit- en groentenwinkel ‘t Fruithoekske, een proeverij, een cava-bar en een bierterras zullen de bezoekers ook op hun culinaire wensen bediend worden.

Deze 4-daagse lifestyle beurs wordt een gezellig en feestelijk gebeuren, dat een gezinsuitstap waard zal zijn, mede dank zij attractieve kinderanimatie, een ganzendrijver, een valkenier, een brassband, enz… en dit allemaal voor een zeer bescheiden inkomprijs van €5.

Link: http://www.tuinenkasteel.be

Locatie


Kasteel Cortewalle, Beveren, Belgie

Alle evenementen